Cilia de Jong

Cilia de Jong

Trainer en Adviseur

T: 06 – 23 47 19 08
E: cilia@oabdekkers.nl

Cilia de Jong

‘Je kunt pas veranderen als je het ziet en voelt’.

Veranderprocessen in het onderwijs hebben altijd al mijn belangstelling. Ik vraag dan ook graag: ‘Hoe is het jullie gelukt om dit of dat te bereiken?’. Van deze succesverhalen kunnen we leren. Leren om de succesfactoren te herkennen en opnieuw in te zetten; ‘Daar gaan we meer van doen’. Ik hou van dynamiek, van elkaar versterken, geloven in ieders kracht, in een professionele leeromgeving.

Het gaat er in mijn beleving vooral om, het beste in elkaar naar boven te halen, dit te delen om samen in beweging te komen. In beweging naar wat we willen bereiken.

Mijn kracht zit vooral op het terrein toetsing & examinering, curriculumontwikkeling en kwaliteitszorg. Hierbij ga ik uit van: ervaren, uitproberen, fouten maken, analyseren, verbeteren, keuzes maken, verantwoorden, staan voor wat je doet. En ik ben daarin ook nog lang niet uitgeleerd.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie