Emile Heerkens

Emile Heerkens

Trainer en Adviseur

T: 06 – 53 36 44 96
E: emile@oabdekkers.nl

Emile Heerkens

‘als je op een dood paard rijdt, kom er dan vanaf!’ is één van mijn twee leidende motto’s bij het trainen, adviseren en coachen van onderwijsteams en individuele docenten. Niet; ‘veranderen omdat het moet’ maar omdat je merkt dat de ideeën die je hebt, de werkwijzen die je altijd hanteerde en je enthousiasme voor het onderwijs niet meer voldoende bijdragen aan de doelen die je zo graag wil realiseren.

Niet dat je alles overboord moet zetten; juist niet! Neem mee wat goed gaat en bouw daar verder op! Vanuit dat positieve wil ik je inspireren, ideeën aangeven en je vooral uit je comfortzone halen om je te laten ervaren waar je kwaliteiten liggen en hoe je die kunt inzetten om je onderwijsdoelen te realiseren!

Pedagogiek, didactiek, teamontwikkeling, intake en studieloopbaanbegeleiding zijn zaken waar ik me graag in verdiep en die me blijven inspireren om betekenisvol te kunnen bijdragen aan het onderwijs! Ik geloof in samenwerking en eigenaarschap; samen met een team bepalen hoe een training of traject vorm krijgt zodat er exclusief maatwerk gemaakt wordt voor docenten, instructeurs en/of teamleiders.

Buiten de gebaande paden treden, mee brainstormen in de uithoeken van ideeën, absurditeit om tot de kern te komen, humor en niet accepteren dat iets niet zou kunnen zijn vaak kernonderdelen van mijn trainingen. Ze dragen bij aan mijn tweede motto; When things don’t go right, go left…!’

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie