Emina Nakičević

Emina Nakičević

Trainer en adviseur

T: 06 – 43 89 40 42
E: emina@oabdekkers.nl

Emina Nakičević

Communicatie is voor mij de sleutel naar goed onderwijs. Door een open houding aan te nemen en de dialoog met elkaar aan te gaan, kun je als instelling veel bereiken. Het in gesprek gaan met elkaar, creëert de mogelijkheid dat er verschillende ideeën ontstaan, hetgeen kan leiden tot de beste gezamenlijke oplossingen.

In mijn werk besteed ik veel aandacht aan de analyse van een vraagstuk. Betrokkenheid creëren op alle niveaus is hierbij een onmisbaar punt. Door betrokkenen mee te nemen in het veranderproces wordt draagvlak gecreëerd en is de kans op een succeservaring groter.

Ik ben realistisch, met een idealistische insteek. Elk traject betreed ik met een positieve insteek, waarbij ik streef naar een maximaal rendement voor alle betrokkenen. Kwaliteit in brede zin, is mijn passie. Ik kijk wat er al ligt en sluit daar op aan. Ik ben enthousiast en betrokken. Je hebt aan mij een betrouwbare gesprekspartner, met onder andere kennis en ervaring op het gebied van curriculumontwikkeling, kwaliteitszorg en innovaties. Omdat onderwijsprocessen met behulp van ICT middelen vergemakkelijkt kunnen worden, verdiep ik mij graag in manieren om ICT in het onderwijs te implementeren.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie