Jacandra van Megen

Jacandra van Megen

Trainer en adviseur

T: 06 -19 62 64 93
E: jacandra@oabdekkers.nl

Jacandra van Megen

Vanuit de maatschappelijke opdracht voor het beroepsonderwijs: “het opleiden van kritisch denkende en handelende beginnende beroepspersonen, verantwoordelijke beroepsbeoefenaren met vakmanschap” is het belangrijk om samen met studenten en docenten continu reflectief te zijn op de inrichting van de leeromgeving, de kwaliteit van de lessen en de intrinsieke motivatie voor het leren van studenten.  Als adviseur van OABDekkers draag ik graag iedere dag bij aan die reflectie en aan de verbetering van het onderwijs dienend aan het hoger doel; “Excellent onderwijs voor iedereen”. Vanuit mijn “growth mindset” werk ik samen met docententeams aan een inspirerende, levendige leeromgeving voor studenten. Een omgeving waar studenten graag bij willen horen en kunnen (samen)werken aan de ontwikkeling van kennis, hun socialisatie en persoonlijke ontwikkeling. Samen met teams (onder)zoeken naar best passende oplossingen of veranderrichting, samen vooruitkomen, constructieve stappen zetten vanuit een gezamenlijke ambitie voor beter onderwijs.

Mijn kracht zit in het, vanuit visie, levendig maken van het leren, werken aan lessen met impact in een samenhangend uitdagend curriculum. Ik ben positief gedreven, ik heb lef en houd van beweging. Beweging bij studenten, in en tussen docententeams, beweging in het doorbreken van (belemmerende) patronen. Ik kan goed luisteren en scherp observeren, kan het onderwijs en het doceren doorgronden, ben gericht op ontwikkeling en ik kijk graag samen vanuit nieuwe perspectieven naar het optimaal leren van studenten.

Ik ben sterk in HBO: flexibel/vraaggericht onderwijs, in samenwerking met beroepspraktijk, leeruitkomsten en de inrichting van een optimale blend tussen zelf(online) leren, contactonderwijs en praktijkleren.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie