Jet ter Halle

Jet ter Halle

Trainer en Adviseur

T: 06 – 33 77 45 38
E: jet@oabdekkers.nl

Jet ter Halle

Onderwijsliefhebbers van Nederland! Het is hoog tijd om onze krachten te bundelen, om een beweging in gang te zetten waarbij we ‘shiny eyes’ krijgen bij de studenten en docenten die zich trots gaan voelen op wat zij doen en waar zij voor staan. Een speeltuin waarin we mogen ontdekken, experimenteren en samen creëren. Niets voor niets betekent school ‘vrije tijd’ in het Grieks. Het gaat om mogelijkheden om je vrij te bewegen, om jezelf en anderen maximaal te ontwikkelen. Elk mens is uniek, iedereen kan altijd een bijdrage leveren. Het beroepsonderwijs bereidt onze studenten voor op de toekomst om een bijdrage te leveren waar hij of zij voor gaat.

Ik ben een optimist die gelooft in de kracht van het onderwijs. Experimenteren staat centraal in mijn trainingen en trajecten. De vraag moet helder zijn om doelgericht te kunnen werken en deze vraag verken ik graag samen met jullie. Ik ben nieuwsgierig, wat leidt tot veel vragen wat belangrijk is om de vraag scherp te stellen. Een traject ontwikkel ik graag samen met jullie, waar ligt de behoefte, wat werkt al goed en hoe zorgen we voor impact?

De meeste energie haal ik uit het sparren over onderwijs en om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. In trainingen gaan we aan de slag, ‘ervaren en voelen’ om morgen weer wat nieuws uit te kunnen proberen in de onderwijspraktijk! Trots ben ik op het resultaat: “ik heb nu meer tools om mijn studenten te activeren, dit ga ik morgen uitproberen”. Mijn interesse en expertise is breed en ik blijf nieuwsgierig.

24/7 Accreditatiewaardig

We zijn aan de slag gegaan om de feedback uit de werkveldbijeenkomst op een goede wijze in Eduview te verwerken. In deze innovatie update willen wij jullie informeren over hoe we de verantwoordingsfunctie, waar grote behoefte aan is, gaan verwerken. We zijn erg...

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie