Marion van Neerven

Marion van Neerven

Adviseur

T: 06 – 515 317 25
E: marion@oabdekkers.nl

Marion van Neerven

Samen werken aan goed onderwijs, dat is de rode draad in mijn loopbaan.

In mijn werk staat samenwerken altijd bovenaan. Ieder vanuit zijn kracht, zijn taak en zijn rol, vanuit de gedachte dat een professioneel team meer is dan de optelsom van professionals. Ik doe op mijn beurt mijn best om jouw, je team of je organisatie daarbij te helpen. In mijn loopbaan heb ik mij ontwikkeld tot een allrounder in het beroepsonderwijs, met als specialisme het begeleiden bij onderwijskundige verandering, kwaliteitsbewustzijn en professionalisering. Kernwoorden zijn inspireren, motiveren, heldere kaders en taal, aan de slag. Mijn inhoudelijke terreinen zijn onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en toetsing en examinering.

Ik ben een gedreven gesprekspartner op alle niveaus, ik ken de beleidsmatige achtergronden en kan de belangen van de verschillende lagen binnen een onderwijsorganisatie daarbij doorgronden. Met mijn ervaring en no-nonsensementaliteit vind je in mij een enthousiaste professional om een onderwijskundig kwaliteits- of  veranderproces op te pakken. Samen bepalen we een passende aanpak voor jouw team of organisatie. Daarbij ga ik graag uit van de essentie: wat is er wat er veranderd moet worden? Waarom eigenlijk?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis inspiratie