Remko Keizerwaard

Remko Keizerwaard

Bedenker Eduview

T: 06 – 17 59 13 22
E: remko@oabdekkers.nl

Remko Keizerwaard

Ik ben een ervaren adviseur met ruime werkervaring in het beroepsonderwijs. Een omgeving waarin ik mij zowel praktisch als theoretisch heb mogen ontwikkelen op het gebied van onderwijs geven, onderwijskundig leiderschap, onderwijsontwerp en -organisatie, teamontwikkeling, kwaliteitszorg, coaching en advies.

Leiding en begeleiding onderwijsteams

In mijn dagelijks werk als adviseur bij onderwijsadviesbureau Dekkers geef ik leiding aan diverse onderwijsteams en bied ik ondersteuning bij het ontwikkelen van aansprekende onderwijsprogramma’s, waarbij zowel studenten als docenten worden uitgedaagd hun talenten te laten zien en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Inspirerende en lerende omgeving

Ik geloof dat excellent onderwijs geworteld is in een inspirerende en lerende omgeving. Niet elke les kan perfect zijn, niet elke verandering of ontwikkeling is even makkelijk, niet elke onderwijsvernieuwing pakt goed uit. Waar het voor mij dan om gaat: durven wij dit aan elkaar te laten zien?

Krachtige kwetsbaarheid

Durven wij als studenten, docenten, onderwijsteams en onderwijsorganisaties ook te praten over onze kwetsbaarheid? In mijn werk nodig ik collega’s graag uit mee te denken, diverse concepten en onderwijskundige modellen te begrijpen en probeer relevante ontwikkelingen, trends en uitdagingen te delen. Het is mijn doel teams te inspireren, lef en bevlogenheid aan te boren, zodanig dat het aangeboden onderwijs meer aandacht en liefde voor studenten krijgt.

Positiviteit en vertrouwen

Het gaat mij niet om regels en procedures. Moet het dan allemaal anders? Zeker niet! Ik ben ervan overtuigd dat mensen, teams en organisaties al heel veel goede dingen doen. Daarom werk ik graag op basis van positiviteit en vertrouwen. Ik creëer een veilige werkomgeving waarin fouten gemaakt mogen worden. Daar waar het mis gaat, daar ligt voor mij weer een kans om te leren.

Resultaten ook voor opleidingen

Als onderwijskundig leider probeer ik niet alleen te inspireren en te motiveren. Ik neem teams ook mee in de bedrijfsmatige kanten van onderwijs. Het behalen van resultaten is tenslotte niet alleen voor studenten belangrijk! Gemaakte afspraken tellen voor ons allemaal.

Opdrachtgevers omschrijven mij als creatief, een goede luisteraar, open en empathisch. Ik daag je graag uit het beste in jezelf naar boven te halen door in gesprekken steeds wat verder te gaan. Stil te staan bij wat er echt gezegd wordt. Zowel bij directie- als bij docententeams. Juist in deze verbinding ontstaan de goede dingen. Daar ontstaat leren!

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE INNOVATIE UPDATES