Service

 

Technische ondersteuning & onderhoud

Eduview wordt aangeboden als een SaaS (Software as a Service) applicatie. Dit betekent dat Eduview als online dienst wordt aangeboden, waarbij een opleiding de software niet fysiek aanschaft, maar benadert via het internet met een browser. De installatie, rekencapaciteit, onderhoud en beheer en de doorontwikkeling vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van Eduview als jouw SaaS provider. SaaS is een veilige én goedkope oplossing.
Om de technische kwaliteit van de applicatie te kunnen waarborgen, werken wij met een servicelevel agreement (SLA). Dit SLA biedt een 100% bug free garantie en stelt je in staat om ons telefonisch en per mail benaderen voor al je vragen. Uiteraard valt technische ondersteuning ook onder deze SLA.

Een verzoek tot ondersteuning kun je indienen via:
Telefoon:   040 – 29 13 7 33
E-mail:        info@curriculumtool.nl

 •  

  Werkveldbijeenkomst


  Ieder jaar organiseren we een werkveldbijeenkomst voor de gebruikers van Eduview. In deze bijeenkomst hebben we het over de gebruikerservaringen van het platform, staan we stil bij jullie dilemma’s en vraagstukken en inventariseren welke behoeftes er nog zijn m.b.t. het doorontwikkeling van het platform. Graag horen wij of je bij deze netwerkbijeenkomst aan kunt sluiten. Meld je via onderstaande formulier aan:

  Schrijf je hieronder in voor de volgende bijeenkomst

  • Datum : 27 mei 2020
  • Tijdstip : 13:00 – 16:00
  • Locatie :  Avans Hogeschool Breda
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.